Open sollicitatie

SIMON is gespecialiseerd in de ontwikkeling en implementatie van Artificial Intelligence systemen die gebruikers centraal stellen en bedrijfsprocessen automatiseren. We zijn een jong, startend team en werken dagelijks aan pragmatische oplossingen voor de complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers. En dat doen we Agile, gefocust op leveren. Daarbij maken we uiteraard gebruik van bewezen technieken, maar uitdagingen en de nieuwste ontwikkelingen gaan we daarbij zeker niet uit de weg. De filosofie is hetzelfde als die van Artificial Intelligence systemen: snelle feedback, aanpasbare teams en diepgaande domeinkennis. 

Wat SIMON jou biedt

Om een grote ambitie te realiseren, is natuurlijk kwaliteit nodig. Wij investeren daarom volop in jouw persoonlijke ontwikkeling. Bovendien vind je bij ons een behoorlijke portie uitdaging en zijn jouw collega’s je belangrijkste sparringpartners. Wat je daarom concreet van ons kunt verwachten:

  • Applicaties/oplossingen bouwen voor complexe vraagstukken, met de meest vooruitstrevende technieken;
  • Een team van hoogopgeleide specialisten, die elkaar continue uitdagen;
  • 10% van jouw werktijd investeren in je eigen kennis, uiteraard op onze kosten. Dit kun je bijvoorbeeld gebruiken voor opleidingen, cursussen, bezoeken van conferenties en Guilds.

SIMON, a friend of ISAAC

De inzet van Artificial Intelligence in bedrijfsprocessen is vaak onderdeel van een grotere propositie of way of working. Om ervoor te zorgen dat het AI-systeem daadwerkelijk waarde creëert, is het belangrijk dat het systeem goed integreert binnen of met bestaande IT-systemen. SIMON is gewend om met partners samen te werken en trekt in deze trajecten op met ISAAC. Met 120+ specialisten ontwikkelt ISAAC internetapplicaties voor complexe vraagstukken op het gebied van e-commerce, e-finance en integratie. Dankzij diepgaande domeinkennis en een vooruitstrevende houding bij de inzet van innovatieve, cutting edge internettechnologie heeft SIMON aan ISAAC de juiste partner. 

Zijn wij op zoek naar jou?

Stel je aan ons voor door nu te solliciteren. We streven ernaar om altijd binnen vijf werkdagen op jouw sollicitatie te reageren.  

Inhoudelijke vragen over deze vacature? Bel of Whatsapp Denise op 06-18 74 52 86 of stuur een mailtje naar denise@isaac.nl. Ze staat je graag te woord!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature, wordt niet op prijs gesteld.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Zie onze privacy policy.