Dit is waarvoor we bij SIMON staan

Technologische ontwikkelingen volgen elkaar razendsnel op, zeker op het gebied van Artificial Intelligence. Bijblijven en nieuwe kennis op doen is daarom noodzakelijk, eigenlijk zelfs cruciaal. De kracht om dat te realiseren, zit bij onze mensen. Dit is hoe we dat doen:

 

We create real value

Waardecreatie staat bij SIMON voorop. Wij begrijpen opdrachtgevers, bijbehorende businessdoelen en de eindgebruikers van onze klanten. Of het nu gaat om het optimaliseren van bedrijfsprocessen of om het geven van gepersonaliseerde stijladvies en productaanbevelingen, de systemen van SIMON zorgen ervoor dat kosten worden bespaard en omzetten worden vergroot.

 

Cutting edge

De markt gaat snel en bij SIMON gaan we mee. Wij zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en kunnen omgaan met de nieuwste tools, frameworks en methodieken in Artificial Intelligence. In projecten maken we uiteraard gebruik van bewezen technieken, maar uitdagingen gaan we zeker niet uit de weg. Door kort-cyclische iteraties en proof-of-concepts brengen we snel duidelijkheid over technische en financiële haalbaarheid, maar ook over wenselijkheid voor eindgebruikers.

 

We get things done

Bij SIMON werken we aan pragmatische oplossingen voor de complexe vraagstukken van onze opdrachtgevers. We zijn gericht op vooruitgang en het neerzetten van betekenisvolle en schaalbare Artificial Intelligence systemen. We ontwikkelen Agile en zijn gefocust op leveren. De filosofie van SIMON is immers hetzelfde als die van zelflerende AI-systemen: snelle feedback, aanpasbare teams en diepgaande domeinkennis.

 

We grow together

Samenwerking is de sleutel bij het oplossen van de vaak complexe vraagstukken. Opdrachtgevers zijn bij SIMON daarom partners, waarmee wij altijd op zoek zijn naar groei. Als ontwikkelaars van Artificial Intelligence systemen zijn wij ons ervan bewust dat oplossingen het beste tot zijn recht komen wanneer verschillende specialisten met elkaar samenwerken.  

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Zie onze privacy policy.