medewerkers

Hallo, wij zijn SIMON!

Wij ontwikkelen en implementeren Artificial Intelligence (AI) systemen die gebruikers centraal stellen, voor e-commerce, fashion & lifestyle en traffix & logistics. Met de recente opkomst van geavanceerde machine learning, deep learning, nieuwe tools en frameworks is het nu mogelijk om zelflerende systemen in te zetten voor heel diverse uitdagingen. Voorbeelden daarvan zijn automatisering, procesoptimalisatie en hyperpersonalisatie om de (online) winkelervaring te verbeteren. Wij helpen bedrijven om passend en snel te reageren op veranderingen in de markt met de inzet van Artificial Intelligence.

 

Relatie met opdrachtgevers

De relatie met opdrachtgevers staat bij SIMON hoog in het vaandel. We hechten aan een vertrouwensrelatie en korte communicatielijnen. De filosofie van SIMON is hetzelfde als die van zelflerende Artificial Intelligence systemen: snelle feedback, aanpasbare teams en diepgaande domeinkennis. Complexiteit in projecten inspireert bovendien het jonge, hoogopgeleide team van tien SIMONi om te excelleren en succesvolle systemen te ontwikkelen. Het is onze ambitie om voor opdrachtgevers technologie beschikbaar te maken en marktleiderschap mogelijk te claimen. We begrijpen immers maar al te goed dat wat het beste voor onze opdrachtgevers is, ook het beste voor ons is.

 

Investeren in grote ambitie

Om een hoog ambitieniveau te realiseren, is kwaliteit nodig. We verbeteren ons continu om altijd de beste systemen te leveren. De kracht om dat te realiseren, zit bij onze mensen. We investeren daarom volop in kennisontwikkeling en innovatie. Iedere medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelplan, waarin studietijd en studiebudget beschikbaar is. Dit kan worden besteed aan opleidingen, conferenties of innovatieve projecten waarin proof-of-concepts worden gebouwd.

 

SIMON, a friend of ISAAC

De inzet van Artificial Intelligence in bedrijfsprocessen is vaak onderdeel van een grotere propositie of way of working. Om ervoor te zorgen dat het AI-systeem daadwerkelijk waarde creëert, is het belangrijk dat het systeem goed integreert binnen of met bestaande IT-systemen. SIMON is gewend om met partners samen te werken en trekt in deze trajecten op met ISAAC. Met 120+ specialisten ontwikkelt ISAAC internetapplicaties voor complexe vraagstukken op het gebied van e-commerce, e-finance en integratie. Dankzij diepgaande domeinkennis en een vooruitstrevende houding bij de inzet van innovatieve, cutting edge internettechnologie heeft SIMON aan ISAAC de juiste partner.